CrossFit Jyväskylä ja Open Gym Jyväskylä

CrossFit Jyväskylä ja Open Gym Jyväskylä

CrossFit Jyväskylä tarjoaa nimensä mukaisesti toiminnallisia CrossFit -tunteja sekä eritasoisia kursseja. Salin välittömään läheisyyteen avattiin toiminnallinen kuntosali Open Gym Jyväskylä, joka on toiminnallisuuteen treeniin painottava omatoimisali.

Olen tehnyt yhteistyötä CrossFit Jyväskylän kanssa vuodesta 2014 alkaen. Tiiviissä yhteistyössä olen ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa materiaaleja printtiin ja verkkoon.

Erilaiset kampanjat ja mainosmateriaalit ovat olleet iso osa työnkuvaani graafiselta ilmeeltään sekä sisällöntuotannollisesti. Olen myös toiminut CrossFit Jyväskylän verkkosivuston ylläpitäjänä.

Open Gym Jyväskylän osalta olen ollut mukana sisällöntuotannossa verkkoon ja printtimateriaaliin. Olen osallistunut myös sosiaalisen median julkaisuiden tuottamiseen.

Käy tutustumassa CrossFit Jyväskylään: https://crossfitjyvaskyla.fi ja Open Gym Jyväskylään: https://crossfitjyvaskyla.fi

Lea on ollu meillä käytännössä alusta asti tekemässä sekä CrossFit Jyväskylän että Open Gym Jyväskylän markkinointia, somea, grafiikkaa, esitteitä ja ylipäätään mukana kaikissa yrityksen back officen toimintaan liittyvissä asioissa. Hän on meille korvaamaton apu ja osa koko toimintaa. Suunnittelu, toteutus, ideointi, ryhmässä toimiminen on helppoa hänen kanssaan. Jos haluat ammattilaisen joka todella sitoutuu projektiisi, niin valintasi on varma. Lean kanssa on helppo kommunikoida ja hän on luotettava yhteistyökumppani. Suosittelemme häntä lämpimästi kaikille.