Esite eWatt Smart Power Systems Oy:lle

Esite eWatt Smart Power Systems Oy:lle

Kaksipuolisen esitteen suunnittelu eWatt Smart Power Systems Oy:lle.

Sain suunnitella eWatt Smart Powerille uuden Oiva -palvelun esitteen. Toisella puolella kerrotaan yrityksen tarjoamasta kodin lämmityspalvelusta ja toisella puolella vapaa-ajan asuntojen lämmityspalvelusta.

Tätä esitettä oli mukava lähteä suunnittelemaan, sillä sain melko nopeasti ajatuksen sen ilmeestä. Tekstin ja mockup -kuvan sain valmiina, joten minulle jäi tehtäväksi suunnitella ja taittaa ulkoasu.

Lämmityspalvelun ollessa kyseessä halusin käyttää kuvituksessa talvisia kuvia, koska silloin lämmitystarve on suurin. Kuvat ovat tekoälyn tekemiä ja muokkasin niitä lisäksi Photoshopin generatiivisilla ominaisuuksilla.

Tekstimassaa esitteessä on paljon, niin päätin pitää muilta osin ilmeen melko kevyenä lisäämättä mitään ylimääräisiä elementtejä.

Perustiedot kuten logo ja yhteistiedot ovat molemmin puolin. Tämä helpottaa esimerkiksi esittelytilanteessa, kun ei tarvitse asiakkaalle esitellessä käännellä jatkuvasti paperia näyttääkseen mistä löytyy eri tiedot. Tällä tavalla on helppo kertoa asiakkaalle vain häntä kiinnostavasta palvelusta. Esitteen mukana saa kuitenkin tiedon myös toisesta palvelusta.

Käyttöliittymän mockup -kuvassa näkyy palvelun ilmettä, jota olin myös suunnittelemassa.

Käy tutustumassa eWatt Smart Power Systemsiin: https://ewatt.fi